top of page


Den 9 juni från kl.12:00, till och med kl 12:00 den11 juni är Forsgården uthyrd och ställplatsen stängd.

 

 

Ställplats för husbilar
Vi har en stor gräsyta, som tidigare har använts som fotbollsplan, om intresse finns att spela boll så är målen kvar men det är en bit ifrån ställplatsen, så den stör inte ev. gäster. Vi har 7 st platser med elstolpar och trädäck. Väljer man att stå utan el, går det givetvis bra. Det finns möjlighet till bad och fiske från privat brygga. I anslutning till parkeringen finns Forsgården där den som hyr ställplats har möjlighet att använda kök, toa och dusch. Om vädret är dåligt så går det bra att duka för middag m m inne i Forsgården, som har gått om platser. Om ni är ett större sällskap så kan ni duka långbord oh sitta inne om det regnar. Det går även att hyra tvättmaskin om så önskas.

 

Det går att förboka, ring 070-2966300, och boka plats. (Vi vill gärna att ni bokar, så ni slipper åka hit om det är fullt) Vi behöver veta ungefär när ni kommer samt hur stor husbilen är. Tiden behöver inte vara exakt, men blir ni senare än 19:00 och inte har hört av er, måste vi släppa platsen till någon annan.
 
Pris​
200 kr/dygn för att ställa upp husbilen och då har man tillgång till kök, dusch och wc. Det går givetvis bra att lämna sina sopor, men vi tillämpar sopsortering och kärl för ändamålet finns inne i Forsgården. De övriga soporna slängs i våra kärl på gården. Färskvatten finns för den som behöver fylla på.
50 kr/tvätt  (tvättmaskin finns också inne i Forsgården)
50 kr/timme för att hyra båt.

Bastu med vinterbad och dopp i ån sommartid
Det finns möjlighet att hyra vår vedeldade bastu, och om man vill ta sig ett dopp i ån (uppsågad isvak)
Pris 150 kr för första timmen, och sedan kostar det 100 kr/timme. Det finns plats för fyra stycken. Vi eldar och gör iordning. Även sommartid går det bra att hyra bastun.
 
Övrigt
Golfbana finns, ca 3 km bort
Finns fina promenad stråk längs Testeboån för den som vill promenera. Perfekt för den som reser med husdjur.
Bra förbindelse till Gävle city, ca 200 m till busshållplats.
Fiskekort går att köpa vi nätet
Det är ca 2 km till ett stor idrottsområde med bland annat hockeyrink och fotbollsplan
Ställ platsen har ett lantligt läge med hästhagar en bit bort. 

 

Eftersom Forsgården hyrs ut för olika evenemang kan anläggningnen ibland vara bokad. Kontakta oss innan du kommer så kan vi se om det är ledig. Ring på telefonnummer 070-415 40 80 eller 070-29 66 300, svarar ingen så skicka ett sms så kontaktar vi er snarast

Försäljning av grönsaker (under sommaren)
Vi säljer även grönsaker, i mindre skala, från egen odling. Det finns sittplatser i växthuset som går att nyttja vid sämre väder.

 

Gå gärna in under fliken "diverse fotografier" så kan ni se lite bilder från området. Dock är det gamla bilder från ställplatsen, som numera är flyttad till en gräsplan.

 

IMG_1724.JPG
IMG_1725.JPG
bottom of page