Av olika orsaker är vi tvungna att stänga vår ställplats. Ni som har bokat. Hör av er till oss. Planen är att öppna på fotbollsplanen om vi får tillstånd för det.

Ställplats för husbilar

Vi har en stor parkering, delvis gräs där det får plats minst 7 st husbilar. Det finns möjlighet till bad och fiske från privat brygga. I anslutning till parkeringen finns Forsgården där den som hyr ställplats har möjlighet att använda kök, toa och dusch. Det går även att hyra tvättmaskin om så önskas. Vi har installerat elstolpar till alla platserna. Det går att förboka, ring 070-2966300, och boka plats. (Vi vill gärna att ni bokar, så ni slipper åka hit om det är fullt) Vi behöver veta ungefär när ni kommer samt hur stor husbilen är. Tiden behöver inte vara exakt, men blir ni senare än 19:00 och inte har hört av er, måste vi släppa platsen till någon annan.
 
Pris​
150 kr/dygn för att ställa upp husbilen och då har man tillgång till kök, dusch och wc. Det går givetvis bra att lämna sina sopor, men vi tillämpar sopsortering och kärl för ändamålet finns inne i Forsgården. De övriga soporna slängs i våra kärl på gården. Färskvatten finns för den som behöver fylla på.
50 kr/dygn för el
30 kr/dygn om man har AC som man vill använda. Det samma gäller under de kallaste månaderna när temepraturen är över -7.

50 kr/tvätt  (tvättmaskin finns också inne i Forsgården)
50 kr/timme för att hyra båt.

Bastu med vinterbad
Det finns möjlighet att hyra vår vedeldade bastu, och om man vill ta sig ett dopp i ån (uppsågad isvak)
Pris 150 kr för första timmen, och sedan kostar det 100 kr/timme. Det finns plats för fyra stycken. Vi eldar och gör iordning. Även sommartid går det bra att hyra bastun.

 
Övrigt
Golfbana finns, ca 3 km bort
Finns fina promenad stråk längs Testeboån för den som vill promenera. Perfekt för den som reser med husdjur.
Bra förbindelse till Gävle city, ca 200 m till busshållplats.
Fiskekort går att köpa vi nätet
Det är ca 2 km till ett stor idrottsområde med bland annat hockeyrink och fotbollsplan

Ställ platsen har ett lantligt läge med hästhagar som grannar. Det går dock att stå en bit ifrån om man är allergisk.
Eftersom Forsgården hyrs ut för olika evenemang kan parkeringen ibland vara bokad. Kontakta oss innan du kommer så kan vi se om det är ledig. Ring på telefonnummer 070-415 40 80 eller 070-29 66 300, svarar ingen så skicka ett sms så kontaktar vi er snarast


Försäljning av grönsaker (under sommaren)
Vi säljer även grönsaker, i mindre skala, från egen odling. Det finns sittplatser i växthuset som går att nyttja vid sämre väder.


 

IMG_1724.JPG
IMG_1725.JPG