top of page

Den 12 juni från klockan 12:00  till och med den 13 juni klockan 12:00 är Forsgården uthyrd och ställplatsen stängd. Välkomna efter 12:00 den 13 juni

 

Ställplats för husbilar

 

Vår ställplats har 7 platser med trä-däck och 5 platser utan el och trä-däck. Alla platser är på gräs. Vi har ett stort service hus med ett fullt utrustat  kök. Service huset har också en stor gemensamhets yta där man kan duka upp om man är ett större sällskap som vill sitta inne vid dåligt väder. För övrigt finns 3 toaletter och två duschar i service huset. Det går även att hyra tvättmaskin.

Nytt för i år är att servicehuset har utrustas med en större Tv, som det går bra att använda. Tv:n är kopplad till Internet och vi har en grundutbud via Viaplay (ej sportkanaler om det inte är Svt eller Tv4)

 

Det går bra att förboka, och ångrar man sig så kostar det ingenting. Vi tar swich, kontanter eller så kan man använda PayPal. Om ni vill förboka ring 070-29 66 300

Ställplatsen är belägen med Testeboån som närmaste granne. Det går att bada samt fiska från privat brygga. Husdjur är självklart välkomna hos oss och det finns gott om promenadvägar.

 

I närområdet finns en golfbana och vill man ta bussen in till Gävle, så finns det en busshållplats ca 200 m från ställplatsen. Vill man istället cykla så finns det cykelbana, 5 km, ända in till Gävle.

 

Priser:

200 kr/dygn

50 kr/el

Tvättmaskin 50 kr/tvätt

 

Det går även att hyra vår bastu och ta ett dopp i ån efteråt (om man vill) Bastun är vedeldad.

Pris:

1 timmen 150 kr,  därefter 100 kr/ timme. 

 

Under sommar säsongen finns det även grönsaker att köpa från egen odling. Om det regnar är det fantastiskt att sitt i växthuset.

IMG_1724.JPG
IMG_1725.JPG
bottom of page